Zwangerschap therapie in Nijmegen met Sanne Ebbeling

Brengt rust in de zwangerschap

Voor niet iedereen is de zwangerschap en de bevalling een vanzelfsprekend, zorgeloos traject. Ik kan je ondersteunen zodat je zwangerschap en de komst van je kindje rustig mogelijk en in vertrouwen ervaart en met vertrouwen de geboorte tegemoet kunt zien.

Vanuit kracht en vertrouwen bevallen

Ik help je keuzes te maken, je verwachtingen uit te spreken en leg je wensen vast in een geboorteplan. We bespreken wat voor jullie belangrijke onderwerpen zijn: angsten, onzekerheden, hoe je tegen het ouderschap aankijkt, hoe je de zwangerschap beleeft.

We kijken hoe je het beste kunt ontspannen, voor en tijdens de bevalling. Zodat je je kracht vindt in het zwanger zijn en met vertrouwen de geboorte tegemoet kunt zien.

Ook begeleiding na de bevalling

Ook na de bevalling ben ik er voor je. Om de bevalling na te bespreken. Als kersverse moeder kan er veel op je af komen. Ik help je omgaan met emoties, onzekerheden, veranderde rollen en bij het stellen van grenzen.

Hulp nodig bij je zwangerschap of bevalling?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in voor een eerste afspraak.