Therapie in Nijmegen met psychologe Sanne Ebbeling

Meer dan je weet

De behandeling richt zich op dat iedereen mogelijkheden heeft waarvan hij of zij zich vaak niet bewust is. Het is er wel, maar het heeft zich nog niet laten zien. Dat kan allerhande redenen hebben; je had het nog niet nodig, of, je was er nog niet aan toe.

Waarschijnlijk heb je het nu wel nodig. Het is heel lastig om voor jezelf te weten wat dat is, en hoe je erbij komt. Je bent immers vastgelopen.

Waar wil je naartoe

De behandeling is positief. Dat wil zeggen dat we wel stilstaan bij je klacht, maar werken met je doel. Dat begint al bij het eerste gesprek. Tijdens dat gesprek krijg je de tijd en ruimte je verhaal te doen, maar je merkt ook dat ik een breder beeld van je probeer te krijgen. Van je sociale omgeving tot opleiding, persoonlijke geschiedenis en talenten en vaardigheden.

Ik vraag je waarom je bij me komt, waarom je nu bij mij komt. En… ik vraag je waar je naartoe wilt.

Aan de slag

De behandeling is op jou afgestemd. Een methode moet voor jou werken, het moet je liggen, je moet er mee aan de slag kunnen. Vandaar dat iedere behandeling er anders uitziet.

Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie, kwaliteitskaarten, mindfulness en creatieve opdrachten. Rode draad is het doel. Soms maken we de stappen inzichtelijk door jou aan de ene kant van de kamer te zetten en je doel aan de andere kant. Matten op de vloer verbeelden hoeveel en welke stappen je te zetten hebt. Dat kan veel houvast geven.

Veel voorkomende klachten

Wat ik voor jou kan doen…

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Ik ben benieuwd naar je verhaal en wil je graag helpen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op.