Wanneer ga je naar therapeuten in Nijmegen?

Algemene klachten

Veel cliënten hebben zo’n geschiedenis niet. Ze hebben gewoon geleefd, met alle ups en downs en vinden zichzelf nu met allemaal gevoelens, vragen en klachten waar ze eigenlijk geen taal voor hebben.

Het is moeilijk uit te drukken wat er precies speelt, het is onduidelijk voor de cliënt of het nu echt een klacht is. Piekeren, onbehagen, zorgen, zwaar op de hand zijn, prikkelbaar – veel klachten, weinig antwoorden en ook weinig ervaring er over te praten.

Persoonlijke obstakels

Elke klacht gaat over persoonlijke obstakels. Je merkt bij jezelf dat je in bepaalde situaties steeds dezelfde ‘fouten’ maakt. Je komt niet verder, je loopt vast en zelfs als je van jezelf weet dat het anders moet: het lukt je niet.

We stellen samen de kaders en doelen vast en kunnen heel concreet aan de slag. Cliënten merken heel snel resultaat en zijn in de regel erg gemotiveerd.

Ook fysieke klachten kunnen psychisch zijn

Iedereen kent ze wel: de bal in de buik, de brok in de keel, de pijn schouders, vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten en bij kinderen de buikpijn als ze iets moeten doen dat ze naar vinden. Fysiek en psyche hangen nauw samen. Er zijn heel veel lichamelijke klachten die goed behandeld kunnen worden bij een therapeut.

Kom een keer op gesprek. Ook als een therapeut je zelf niet verder kan helpen weet hij of zij wel een arts die je wellicht verder kan helpen.

Neem contact met mij op

Het beste dat ik je kan helpen als je me belt of mailt naar Therapie Nijmegen ter attentie van Sanne Ebbeling. Dan kan jij precies vertellen hoe het zit, en ik kan je een genuanceerd beeld schetsen van wat er aan de hand is en wat je kunt doen.