Coaching bij Therapie Nijmegen

Het is niet altijd eenvoudig om in elke situatie precies zo te handelen als je het liefst zou willen. Het lukt je niet, ook al weet je best wat er aan de hand is, en eigenlijk weet je ook wel wat je zou moeten doen. Maar het lukt niet. Coaching helpt jou.

Coaching verbetert jouw functioneren

Coaching kan je helpen om je persoonlijke en/of arbeidsfunctioneren te verbeteren. Je krijgt meer grip op je leven, leert hoe je jouw levensstijl kunt verbeteren en grote en kleine levensvragen kan onderzoeken.

Coaching geeft je inzicht in hoe je je gedrag kunt aanpassen, hoe je denkt en hoe je voelt. Door bewust tijd voor jezelf te maken, er achter te komen wie je bent en waar je voor staat kun je je leven beter regisseren.

Je stelt grenzen makkelijker, komt met meer zekerheid voor je mening op en kunt beter met kritiek omgaan.

Coaching verbetert ook werkprestaties

Ook op het gebied van je werk kan coaching een uitkomst bieden. Vragen die dan centraal staan zijn: hoe ga ik beter met conflicten om, hoe stel ik grenzen, of hoe raak ik zo snel mogelijk thuis in mijn nieuwe werk?

Inzichtgevende gesprekken, praktische oefeningen, humor en relativeringsvermogen zijn belangrijke aspecten bij coaching.

Maak een afspraak

Neem contact op om in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek te kijken waar we u mee van dienst kunnen zijn.